Cutasept F


Színtelen, alkoholos bőrfertőtlenítô szer
  • Gyors hatás, széles antimikrobiális spektrum
  • Gazdaságos használat
  • Kiváló bőrkímélô tulajdonság
Hatóanyag

63.0 g 2-propanol

Hatásspektrum

Baktericid, élesztôgomba elleni hatás, tuberkulocid, burokkal rendelkezô vírusokkal szemben virucid (beleértve HBV, HIV, HCV). Hatékony Rota vírussal szemben is.

Felhasználási terület

A termék bôrfertôtlenítésre: injekciók, punkciók, vérvétel elôtt, mûtéti bôrterület fertôtlenítésére, sebfertôtlenítésre valamint higiénés kézfertôtlenítésre és sebészeti bemosakodásra alkalmazható.
 
Adagolás

Bőrfertőtlenítés: Injekciók, vérvétel elôtt a Cutasept F-be mártott steril tupferrel kezeljük a bőrfelületet, vagy szórófejes adagolóból juttassuk a készítményt közvetlenül a kezelendő bőrfelületre. Behatási idő: 15 mp
Intraartikuláris injekciók, kanülálás, punkciók és arthroscopia elôtt a Cutasept F oldatba mártott steril tupferrel kezeljük a bőrfelületet, vagy szórófejes adagolóból juttassuk a készítményt közvetlenül a kezelendô bőr felületre. Behatási idő: 2,5 perc.
Műtét elôtti bőrfertőtlenítés és műtét utáni sebkezelés esetén, a bőrfelületet Cutasept F-el átitatott steril tupferrel alaposan átmossuk úgy, hogy a kezeletlen bôrfelületen, un. „ablak” ne maradjon. A műveletet, egymást követôen 2-3-szor megismételjük. Behatási idő: 5 perc.

Kiszerelés

50 ml, 250 ml, 1000 ml, 5000 ml.


webshop>>