IKT - app, blog, web

IKT - app, blog, web

Legújabb rovatunkban az információs és kommunikációs technológia (IKT) és az elsősegélynyújtás kapcsolatát próbáljuk bemutatni.

Kipróbáltunk telefonos alkalmazásokat, elolvastunk weboldalakat, blogokat és a játék sem maradhatott ki. Csak és kizárólag olyan felületeket ajánlunk melyeket mind szakmailag, mind kivitelezésileg megfelelőnek tartottunk.

Próbálja ki őket! Bővítse tudását! Tanuljon szórakozva!

A legtöbb esetben nyelvtudás szükséges!

BalatonHelp

BalatonHelp

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának nélkülözhetetlen alkalmazása a Balatonon vízi járművel közlekedőknek. Mindhárom platformra elérhető.


tovább

Elsősegély alkalmazás magyarul

Elsősegély alkalmazás magyarul
Amire mindannyian büszkék lehetünk! A világ egyik legszélesebb körű elsősegély alkalmazása, amely 2012-ben a Mobil marketing kategóriban különdíjas lett. Az elsosegely.hu és a webbeteg.hu közös fejlesztése. IOS és android.

tovább

First aid by British Red Cross

First aid by British Red Cross A British Red Cross alkalmazása android és IOS készülékekre, felnőtt ellátásra fókuszálva. Az általunk megismert alkalmazások egyik legjobbika!
tovább

Éld túl a stroke-ot!

Éld túl a stroke-ot!
Remek blog az agyi érkatasztrófáról, annak megelőzéséről, felismeréséről, a kezelési lehetőségekről és a hogyan továbbról.

tovább

Baby and Child First Aid

Baby and Child First Aid
A British Red Cross alkalmazása android és IOS készülékekre, csecsemő és gyermek ellátásra fókuszálva. Az általunk megismert alkalmazások egyik legjobbika!

tovább

Segítség afáziás betegeknek

Segítség afáziás betegeknek
Az agyi sérülés következtében beszédzavart szenvedett betegeknek segíthet ez az angol nyelvű alkalmazás. Ennek megfelelően hazánkban használhatósága szerény lehetőségekkel kecsegtet, érdekességképpen azonban érdemes megnézni. IOS készülékeken futtaható.

tovább

Véradó helyszín mobiltelefonnal

Véradó helyszín mobiltelefonnal
A Telenor és a Vöröskereszt telefonos alkalmazása, mely segít megkeresni a legközelebbi véradó helyet.

tovább

Kerékpáros elsősegély app

Kerékpáros elsősegély app Kerékpáros elsősegély alkalmazást indított útjára a St. John Ambulance. IOS és android.
tovább